Foxy is sick -.-'

Jag är hela jävla tiden trött, skolan är skit, jag blir irretread på allt å alla! orkar inte mer. Sen har jag så jävla ont i huvet! så ni alla kan ju inte direkt förvänta er att jag kommer blogga något.

naghty

ska sova nu, vi hörs imorrn hoppas jag, Ni får tag mej på

Pa =  Foxys
msn =  får ni fråga om..
bdb = palla..
Nummer = aldrig, D får ni ocksåå fråga om.

älskar er alla
                                                                                                                                     

YEAH!

Ja nu kan man väll säga att Gnaget har blivit bäst? Hörde från kim att Dom ändå ligger etta!? är inte de fantastist! så ni alla bajjare å djurgårdare & va ni nu än är. FUCK U! aik is the shit! 

 

whaaat!?

Google tvingas avslöja bloggare

Bloggaren skrev skit om modellen Liskula Cohen.

Nu har en domstol i New York har bestämt att Google måste lämna över information om bloggarens identitet - så att Cohen kan stämma personen för ärekränkning.

I bloggen, som inte så smickrande heter "Skanks in NYC" , förekommer New York-modellen Liskula Cohen i flera inlägg


Domstolsbeslutet som tvingar Google att avslöja en bloggaren identitet kan få stora konsekvenser för andra bloggare runt om i världen.

Någon som kan förklara för lilla Julia vad dom menar!? Fattar inte ett skit.

home sweet home

 
    Mickis å jag ikväll. Hade precis kommit ut. skulle möta några på kulan ;)


Guuuud va skönt att vara hemma, ikväll kom jag hem lite tidigare än vanligt 22:12 jag vrukar vara hemma kanske runt 1-3 nån gång. Men inte idag! ´Själv är man ju så jäävla trött säg någon annan som inte är de typ? skola är de imorrn också fyfan! måste upp klockan halv 7 eller 7 får se omjag ens kommer upp överhuvetaget. Men jag tror de. Man måste ju gå i
skolan right. Jag funderar på att lägga mej snart men vetne... fårse. love you
                 
                                                                                                                                     



ny design!

hello fuckers! nu har jag äntligen ändrat design som ni kanske ser, jag kommer blogga mer framåt kvällen för ska ut eller.. hem till mickis sen ut. Ni alla får ha de bäst puss love you gays!

Mickis gästbloggar!

hello retards som läser julias blogg. Jag har ju också bloggat mickaelawilberg.blogg.se Men den tiden e över. Fuck blogg! HAH! Men ville bara skriva lite, höras liksom. Så.. ja jag ville bara säga att jag lever och jag mår prima. Jag har bilddagboken och playahead. För er som kanske ville veta.. ointressant men japp japp.
XIS @ playahead
SIX @ bilddagboken

Ser ni något samband? eller wtf va snackar jag om?! HAHHA mahahah aja. Ni får ha det så JÄTTE trevligt nu alla bond luffare. kiss and hugs / Mickaela ( puckot )


dresscode of today









duschtime


 dags att duscha, mysigt mysigt, efter de antar jag väll att jag ska sminka mej å platta håret osv. /pussar

breakfast hjärta Julia


Jag skiter i skolan idag med de är någon jävla vandring lr något som inte jag pallar gå på. liksom mina lärare tror ju också att jag tänker gå upp klockan halv 9 ut å gå till 2-3 !? dom har ju inge jävla vett i skallen, shit vad jag blir sur aja måste gå imorrn, Nu är de dags för frukost (flingor med mjölk) jammi..

rösta babes!

vliken bild är skönast?


Tim

 
Pontus


Furre


dana


hitler & neger


lil-fredde tim & andreas


vem va din favorit?

sweetie (a)

  
 
annica, my sweet blondie.. är brunett nu .. -.-' <3333


miss, älskar dej bästavän annica linéa schärlie

klar -.-'




 
lite saker kvar på golvet men orkar inte mer!


haha palla bädda sängen? De tog mej 3 timmar att städa å morsan tror jag bäddar sängen, jag säger bara never!


alla kläder förvann? hehe..

städning


Ni kanske inte tycker att de är mycke att städa men jag tycker de, De finns inget tråkigare än att städa sitt rum, fyfan! 

 
orkar inte mer! mickis kom hit å städa mitt rum!


I de här läget måste mickaela komma, hon städar jämnt mitt rum, hon har ju psykist sjuk i huvet om man städar någon annans rum FRIVILLIGT!? Jag är väll klar om en timme eller något -.-' kanske 2..

skönaste


 Malboro kids?


Doggystyle, klockren?


.


Postat av: sofias

nu när du är brunett....
ska du inte byta design?
Det är självklart att jag ska fixa ny design, jag fixar de när jag har tid osv.

 Postat av: tswsss

vad hände med dom två ''dumma'' blondinerna?
HAHA
dumma? du är dum nog som skriver så, jag & mickaela va dom två smarta blondinerna. Fast nu är jag ju brunett så vi blir väll chocklad (julia) & vanlij (mickis) så fuck u..


 Postat av: marcus

ja vill ha en vän, bli min bästis?
snälla snygging
här har du några anledningar till att jag inte tänker bli kompis med dej.
* Jag vet inte vem du är.
* ''snälla snygging'' säger bara folk som smörar. 
* Jag har redan en, behöver inte en till.
* Du är säkert inte ens normal. eftersom du frågar? antingen är man vänner å umgås å gillar varandra osv, eller så är man bästisar som umgås & älskar varandra. Jag kan ju inte direkt påstå att jag älskar dej när jag inte ens vet vem du är?... svaret på din fråga: NEJ


 


nightlife



här sitter tim å poesar på en bänk, men han är ju självklart så jävla tråkig å anite vill visa sitt ansikte(?) vad är de för fel på människan, Jag va iaf ute med mickis pontus å tim fast tim & mickis skulle dra så de va  bara jag å pontus älskade lillebror, vi va typ ute å chilla galet, åkte buss hit å dit gjorde vi haha, typ fucktards eller vad.. Pontus kan iallafall visa facet! Tyvär fick jag ingen bild på mickis -.-'


Pontus schteker lr vad?

sweet times

En bild på mej & mitt ex mattias när jag tittar igenom hans sms förra sommarn, hittade den i angelicas blogg, hon har liksom bild på allt å alla så de skulle inte förvåna mej om hon kom å visade en bild på när jag typ satt i klassrummet eller något, hehe eller hur angelica, visst är de så? thiih, . Ni får ursäkta mitt hår de va jävla ull sen mitt babyface(pinsamt) Men iallafall. saknar tiderna så jävla mycke, Dom va så underbara :$ miss it, konstigt nog är han inte alls min typ så jag fattar inte hur jag kunde älska honom så jävla mycke :O konstigt.. whatever jag är lite wierd ibland, de tycker iallafall dom flästa. love you all /kyss & smek 
   

driving a bus


 
Hoppsan hejsan, hittade den här vackra bilden nu när jag checkade mina bilder med mickis, ritade den på paint ofc, på väg till öland, är den inte vacker? måste bara påpeka att kärringen som körde själva bussen var en äckel tjurig kärring med grått fult å äckligt hår osv, ni kanske ser hur hon ser ut på bilden? är ju grym på rita på paint driver inte ;O /smek

suck

jaja, nu är man väll brunett igen -.-' så bye blonde and hello brownie, nej men de är ju så att man tröttnar. Fast jag dör! jag saknar mitt blonda hår så jävla mycke :'/ hömhhämhmhmmh, fast jag kan ju inmte färga tillbaks nu.. då är de bara hejdå til lhela håret! men nu vet ni.. Juliana är brunett & inte eran ''sweet blondie'' sorry gays! fuck in hel.


vandring

Jag å lin vandrade med pendeltåg osv till tanto vid söder jätte trevligt, konstigt nog så drack vi inget!
grymt grymt grymt bra! right? lite bilder fick ni fast dom såg hemska ut -.-' men man måste ju bjuda på sej själv lite grann (fast man knappt syns) hihi /foxys
 
 

är bilden inte lite klockren!? typ bäst eller vad ..


fika med sandra

De är så jävla mysigt att umgås med den personen (sandra) hon är helt underbar! saft och marabo jammi, man måste ju få tjocka sej lite nångång. bara man inte går upp i vikt för mycke! Jag vill inte se ut som en jävla köttbulle eller något tillslut? hemskt! men lite då & då är väll okej?
   
AMIGO, för oss som inte har några vänner


hjälp!



 Finns de någon som vet några bra låtar? jag är helt hjärndöd å har ingen aning. Liksom de är väll inte så lätt att hitta en bra låt bara sådär. Jag letar särskilt efter the larssons dom har ju värdens skönaste röster, värdens bästa låtar å är gryyyyymt heta aaight annica? Finns inga bättre.. eller jo kanske menmen dom är grymt bra. sen finns de också grymt bra låtar som billy talent sjunger tex red flag och fallen leavs. De måste ni alla hålla me om right? smexiwt på er

i know you miss me

tjäänare allihoppa, nu har jag bestämt mej (tror jag) att börja blogga igen! yeah right.. driver men de har inrte hänt så mycke under sommarlovet så de har inte funnits mycke att skriva om darlings! men de ska fixa sej love /sweet blondie

           


maybe my homies


Hellu alla bebisar, ville bara säga att som ni kanske märkt att ännu en gång har jag tagit en liten break up.. sorry. men ska nog försöka komma igång igen. Finns inte mycke av de senaste att skriva om lite mer ''privata'' saker och plus att morsan å hennes polare läser min blogg så jag kan inte skriva så mycke om mitt tellexempel nattliv, vad som händer osv. så snälla kan ngn rar liten söt sak hjälpa mej att byta namn på min blogg utan att radera den? please, jag behöver de verkligen. /see you later babes!